Transferul lui Dică la Catania a fost decis de Zenga

Administratorul delegat al clubului Catania, Pietro Lo Monaco, a declarat că dintre toate transferurile pe care echipa sa le-a făcut în vară, singurul în care nu s-a implicat a fost cel al lui Nicolae Dică, el fiind decis de tehnicianul Walter Zenga, informează presa italiană.

27 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Dică la Catania a fost decis de Zenga

Transferul lui Dică la Catania a fost decis de Zenga (Imagine: Mediafax Foto)

"Singurul jucător pe care nu l-am luat eu a fost Dică, dar cu acest trasfer am vrut să-i dau încredere tehnicianului nostru. Facând acest lucru am vrut să-i demonstrăm că ne bazăm pe modul său de a lucra şi credem cu adevărat în el", a spus oficialul clubului Catania.

Lo Monaco declarase, săptămâna trecută, la postul de televiziune Rai TV, că mijlocaşul român Nicolae Dică va pleca în această iarnă de la echipa italiană.

Nicolae Dică a fost transferat la Catania în vara acestui an, dar mijlocaşul ex-stelist nu s-a acomodat la formaţia antrenată de Walter Zenga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici