Transferul lui Dică la Catania, aproape de a fi perfectat

Oficiali ai FC Steaua, fostul impresar Ioan Becali, jucătorul Nicolae Dică şi administratorul delegat al clubului Catania, Pietro Lo Monaco s-au întâlnit, sâmbătă, pentru a perfecta transferul internaţionalului român la formaţia italiană, pregătită de Walter Zenga.

50 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Dică la Catania, aproape de a fi perfectat

Transferul lui Dică la Catania, aproape de a fi perfectat (Imagine: Mediafax Foto)

La întâlnirea de la sediul FC Steaua din Aleea Alexandru nr. 1, gruparea din Bulevardul Ghencea a fost reprezentată de preşedintele CA, Valeriu Argăseală, şi de finanţatorul Gigi Becali.

Nicolae Dică a fost dorit la Catania de antrenorul Walter Zenga, cei doi lucrând împreună şi la Steaua, în sezonul 2004/2005.

Gigi Becali a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Nicolae Dică va fi transferat la gruparea italiană Catania Calcio, unde antrenor este fostul tehnician stelist Walter Zenga, în schimbul sumei de două milioane de euro. "Dică sigur merge la Catania, transferul e ca şi făcut. Suma de transfer este de două milioane de euro. Am înţeles că Dică va avea un contract de 350.000-400.000 de euro", a spus Becali.

Nicolae Dică, în vârstă de 28 de ani, evoluează la FC Steaua de la începutul anului 2004, când a fost achiziţionat de la gruparea FC Argeş. El a câştigat cu "roş-albaştrii" două titluri de campion al României, în 2005 şi 2006, iar de trei ori a ocupat locul 2 (2004, 2007, 2008). În cele 124 de meciuri jucate pentru Steaua în Liga I, Dică a înscris 54 de goluri.

În cupele europene, Nicolae Dică a jucat 36 de meciuri: 12 în Liga Campionilor (5 goluri) şi 24 în Cupa UEFA (8 goluri). Jucătorul stelist a debutat în naţionala României în octombrie 2003, într-un meci amical cu Japonia, scor 1-1. În 28 de meciuri jucate sub tricolor, Nicolae Dică a marcat 8 goluri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici