Transferurile lui Croitoru, Stancu şi Rădoi la Ceahlăul au intrat în impas

Clubul Ceahlăul Piatra Neamţ nu a ajuns la un acord cu fotbaliştii Marius Croitoru, Stelian Stancu şi Sorin Rădoi pentru un transfer la gruparea pietreană.

7 afișări
Imaginea articolului Transferurile lui Croitoru, Stancu şi Rădoi la Ceahlăul au intrat în impas

Marius Croitoru - imagine din arhiva MediafaxFoto

Deşi se află pe lista fotbaliştilor pentru cantonamentul din Antalya a echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, mijlocaşul Marius Croitoru spune că nu ştie nimic de acest transfer şi că nu se va prezenta la plecarea grupării nemţene spre Antalya. "Nu este nimic adevărat. Nu o să plec cu ei în Antalya. Pe mine nu m-a contactat nimeni de acolo. O să vedeţi că nu o să fiu la aeroport", a spus Marius Croitoru pentru MEDIAFAX.

Sorin Rădoi a venit, miercuri, la Piatra Neamţ să negocieze cu oficialii de la Ceahlăul, dar deşi s-a înţeles cu aceştia pentru un contract spune că nu va pleca de la Poli Ştiinţa Timişoara până când nu îi vor fi achitate toate restanţele financiare din contract şi prima pentru victoria contra echipei Steaua.

Stelian Stancu nu s-a mai prezentat la negocierile cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Fotbaliştii Marius Iordache, Constantin Schumacher şi Narcis Răducan vor dicuta joi cu oficialii de la Ceahlăul pentru a-şi definitiva situaţia legată de club. Marius Iordache are o ofertă de la Gloria Buzău, în timp ce Constantin Schumacher s-ar putea transfera în Albania, la Partizani Tirana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici