Trei atlete române, calificate în finală la CE de la Hengelo cu acelaşi rezultat

Atletele Estera Petre, Lorena Menghia şi Georgiana Zărcan s-au calificat, vineri, în finala probei de săritură în înălţime din cadrul Campionatelor Europene rezervate juniorilor, de la Hengelo (Olanda), cu aceeaşi performanţă, 1,74 metri.

4 afișări

Niciuna din cele 19 atlete aflate la start, înpărţite în două grupe, nu a atins baremul de calificare directă, de 1,82 metri, astfel că în finala probei s-au calificat sportivele cu cele mai bune 14 rezultate, ele urmând să concureze în finala de duminică.

La start s-au aflat şi trei atlete din România, Estera Petre, Lorena Menghia, care este sora fotomodelului Catrinel Menghia, şi Georgiana Zărcan, toate obţinând calificarea în finală. În grupa A, Estera Petre a sărit direct la 1,74 metri, ratând apoi încercarea la 1,77. Tot în grupa A, Lorena Menghia a trecut mai întâi ştacheta la 1,69 metri, după care pe cea ridicată la 1,74 metri, la fel procedând şi Georgiana Zărcan, în calificările din grupa B.

Tot vineri, în prima finală a zilei, Bianca Perie a câştigat titlul european la aruncarea ciocanului, cu o performanţă de 64,35 metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici