Trei meciuri de fotbal din prima ligă italiană au fost amânate din cauza coronavirusului

  • Trei meciuri de fotbal din prima ligă italiană au fost amânate din cauza coronavirusului: Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari şi Inter-Sampdoria
  • Anunţul a fost făcut de premierul italian Giuseppe Conte
  • Acesta a decis să amâne toate evenimentele sportive din zona Veneto şi Lombardia
343 afișări
Imaginea articolului Trei meciuri de fotbal din prima ligă italiană au fost amânate din cauza coronavirusului

Sursa foto: Profimedia

Partidele Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari şi Inter Milano-Sampdoria au fost amânate de teama coronavirusului. Deciza vine după ce în regiunile Veneto şi Lombardia au fost identificate mai multe cazuri de infectare, iar două persoane au murit sâmbătă.

Anunţul amânării partidelor a fost făcut de premierul italian Giuseppe Conte, care a declarat că toate evenimentele sportive din Veneto şi Lombardia, programate pentru duminică, vor fi amânate.

Sâmbătă, autorităţile din Italia au decis să amâne 42 de meciuri de la nivel amator sau de tineret, dar şi partide de fotbal din Serie C sau Serie D.

În Italia există deja două decese cauzate de coronavirus, dar şi 79 de cazuri de infectare. Mai multe zone din cele două regiuni au fost închise.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici