Trofeul Campionatului Mondial de Minifotbal, prezentat fanilor din întreaga ţară

Trofeul Campionatului Mondial de Minifotbal, câştigat sâmbătă de România la Ras al Khaimah, Emiratele Arabe Unite, va fi prezentat iubitorilor acestui sport din întreaga ţară, în cadrul partidelor din Liga I, au anunţat luni oficialii Federaţiei Române de Minifotbal.

251 afișări
Imaginea articolului Trofeul Campionatului Mondial de Minifotbal, prezentat fanilor din întreaga ţară

Sursa foto: Facebook / Federaţia Română de Minifotbal

Un prim popas al trofeului a avut loc luni, la sediul Agenţiei Naţionale pentru Sport, unde a fost primit de către preşedintele Elisabeta Lipă.

“Aţi reuşit o performanţă incredibilă, care ne aduce multă bucurie tuturor. Este o mare reuşită pentru sporturile de echipă româneşti şi vă doresc să fie urmată de cât mai multe momente la fel de frumoase.

Sunteţi dovada că pasiunea şi motivaţia, alături de talent şi muncă, dau cele mai spectaculoase rezultate. Aţi făcut ca o lume întreagă să vorbească despre România şi o România întreagă să vorbească despre minifotbal şi despre sport. Felicitări!”, a declarat Elisabeta Lipă.

Reprezentanţii Federaţiei Române de Minifotbal au oferit preşedintelui ANS un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor.

“Ne dorim ca trofeul să ajungă în toate colţurile ţării, pentru a fi văzut de cât mai mulţi iubitori ai minifotbalului. Este o modalitate de a le mulţumi tuturor celor care ne-au susţinut şi de a-i motiva pe cei care vor să practice acest sport”, a declarat cu această ocazie preşedinteleFederaţiei Române de Minifotbal, Ioan Onicaş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici