Trombetta: Am ales Primavera Reggina pentru că vroiam să revin în fotbalul italian

Fostul tehnician al formaţiei CFR Cluj, Maurizio Trombetta, care a fost preluat echipa Primavera a clubului Reggina, a declarat că a acceptat să pregătească o echipă de tineret, deşi perioada în care a antrenat în România a fost una de înalt nivel, pentru că astfel a revenit în fotbalul italian.

51 afișări
Imaginea articolului Trombetta: Am ales Primavera Reggina pentru că vroiam să revin în fotbalul italian

Trombetta: Am acceptat să trec de la LC la tineret, pentru că vroiam să revin în fotbalul italian (Imagine: Mediafax Foto)

"Am ales Primavera Reggina pentru că este o bună posibilitate să revin în fotbalul italian, deşi trecerea prin România a fost una de înalt nivel. Totuşi, a trecut un an de când nu am mai antrenat. Aceasta e prima oportunitate ce mi-a fost oferită să revin în Italia, şi cred că a meritat să o iau în considerare", a declarat tehnicianul italian, citat de tuttomercatoweb.com.

Trombetta, care s-a aflat pe banca tehnică a formaţiei clujene în perioada septembrie 2008 - ianuarie 2009, a participat cu CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor în acel sezon. Întrebat dacă nu e o diferenţă prea mare în a antrena o echipă de Liga Campionilor şi una de tineret, tehnicianul italian a răspuns: "Înainte am făcut un pas de la amatori în Liga Campionilor, am făcut un salt mare, nu treptat. La Liga Campionilor am ajuns de la amatori, iar din Liga Campionilor am reveni la nivelul Primavera, există încă multe alte categorii între ele şi înainte sau mai târziu le voi parcurge pe toate. Nivelul Primavera e o mare oportunitate, Reggina are un sector de tineret organizat cu calitate şi permite să lucrezi bine. E util să-ţi propui să dai un sens carierei tale, indiferent de categorie. Reggina are în prima echipă opt jucători din sectorul tineret, astfel că, în mod evident, se poate lucra bine".

Maurizio Trombetta a fost numit, luni, la conducerea tehnică a formaţiei Primavera a clubului Reggina. Trombetta l-a înlocuit în această funcţie pe Roberto Breda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici