Tudorache: Minerul Lupeni îmi datorează 10.000 de dolari

Fostul antrenorul al divizionarei secunde Minerul Lupeni, Marin Tudorache, a declarat, joi, că gruparea hunedoreană are termen până la data de 28 noiembrie ca să îi plătească o datorie de 10.000 de dolari, în caz contrar aceasta urmând să nu mai fie programată.

17 afișări
Imaginea articolului Tudorache: Minerul Lupeni îmi datorează 10.000 de dolari

Tudorache: Minerul Lupeni îmi datorează 10.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto)

"Actul primit de la FRF spune acest lucru, nu eu. Până pe data de 28 noiembrie Minerul Lupeni trebuie să-mi dea 10.000 de dolari, în caz contrar nu vor mai fi programaţi în campionat. Tot ceea ce pot face eu este să le dau numărul de cont. Oricum, contractul meu a fost unul mic pentru liga a doua", a spus Tudorache.

Marin Tudorache a menţionat că i s-a propus să preia funcţia de director tehnic al Minerului Lupeni, dar că a refuzat. "Sunt prea tânăr să fiu director tehnic. Mă gândesc la această funcţie la 60 de ani. Şi apoi dacă ar fi pe banc un antrenor de la care să am ce învăţa aş fi acceptat şi varianta asta", a completat Tudorache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici