Turcu: Din câte am înţeles, Rednic şi-a depus demisia prin telefon

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, că, din informaţiile sale, antrenorul Mircea Rednic şi-a depus demisia prin telefon, oficialul grupării bucureştene menţionând, totodată, că se va retrage din acţionariatul clubului în cazul în care tehnicianul nu va pleca.

14 afișări
Imaginea articolului Turcu: Din câte am înţeles, Rednic şi-a depus demisia prin telefon

Vicepreşedintele FC Dinamo Vasile Turcu (Imagine: Mediafax Foto)

"Din câte am înţeles, Rednic şi-a depus demisia prin telefon. Dacă la Dinamo va continua proiectul Rednic, eu nu voi mai continua, eu nu mai bag bani. Sabău e un proiect pentru Dinamo şi Dinu Gheorghe e o soluţie pentru Dinamo. Am văzut declaraţiile unor acţionari, nu vreau să dau nume, în care se spune că nu Rednic nu e vinovat, ci Dinamo. Am stat şi m-am gândit cine e vinovat? Iarba, gazonul suporterii, eu, Borcea. Cum să nu fie domne' Rednic vinovat?! El e singurul vinovat", a spus Turcu, la sediul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Vasile Turcu a menţionat că ar putea deveni acţionar la FC Argeş, deoarece este ataşat de această grupare. "Mai întâi să văd dacă rămâne Borcea şi apoi mă voi gândi dacă mai rămân sau nu. Am avut o discuţie cu cei de la FC Argeş, un club de care sunt ataşat, iar unde voi merge, voi merge cu sufletul. Borcea este singurul om din club în care am încredere. Am discutat astăzi cu el dacă mai rămâne, am schiţat pe foaie un nou proiect şi mi-a zis ca să îl mai las câteva zile să se decidă", a completat Turcu.

Şi preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a anunţat că se gândeşte să se retragă din cadrul clubului. "Mă gândesc să mă retrag de la Dinamo, dar nu vreau să iau o decizie la cald. Este cea mai mare dezamăgire din viaţa mea. Nu am luat nicio decizie în ceea ce îl priveşte pe Sabău, pentru că nu ştiu dacă rămân eu. Cred că până la urmă mă retrag definitiv şi nu doar din funcţia de preşedinte, ci şi ca acţionar", a spus Borcea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici