Turcu: Vom solicita ligii să amâne meciul cu Rapid

Vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, joi, că speră să cadă la înţelegere cu reprezentanţii formaţiei Rapid şi să solicite LPF amânarea derbiului din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, programat la două zile după partida Austria-România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

15 afișări
Imaginea articolului Turcu: Vom solicita ligii să amâne meciul cu Rapid

Turcu: Vom solicita ligii să amâne meciul cu Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Cele două cluburi trebuie să ne punem de acord. Părerea mea este că atâta timp cât joi unii jucători se întorc de la meci e imposibil să joace a doua zi. Şi sunt jucători de bază pentru Dinamo. Dar sunt convins că vom ajunge la un numitor comun cu cei din Giuleşti şi vom solicita ligii să decaleze meciul", a declarat Turcu.

Partida Dinamo-Rapid, din cadrul etapei a XXII-a Ligii I se va disputa vineri, 3 aprilie, de la ora 20.45. Meciul naţionalei României cu selecţionata Austriei, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2010, se va disputa miercuri, 1 aprilie, de la ora 21.30.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici