Turneul de tenis de la Sydney. Emoţii pentru Simona Halep care va juca la primul turneu, după trei luni de pauză

Turneul de la Sydney (7-12 ianurie) va fi primul la care Simona Halep participă în 2019, după ce nu s-a prezentat la cel de la Shenzhen, unde ar fi trebuit să-şi apere titlul de anul trecut. Românca va disputa primul meci miercuri, 9 ianuarie, în Australia.

1977 afișări
Imaginea articolului Turneul de tenis de la Sydney. Emoţii pentru Simona Halep care va juca la primul turneu, după trei luni de pauză

Emoţii pentru Simona Halep care va debuta la primul turneu, după trei luni de pauză

Totuşi, datorită fusului orar al României, meciul Simonei Halep va putea fi urmărit în România pe 10 ianuarie dimineaţa, la o oră care va fi comunicată în scurt timp.

Simona Halep are parte de un traseu foarte greu spre titlul de la Sydney, Australia. Vineri noapte, liderul mondial a aflat împotriva cui ar putea debuta în noul sezon, iar primul meci din 2018 îi va aduce fie o înfruntare cu Jelena Ostapenko (22 WTA), fie cu australianca Ashleigh Barty, a 15-a jucătoare a lumii.

Karolina Pliskova, Lesia Tsurenko, Sloane Stephens, Carla Suarez Navarro, Garbine Muguruza sau Kiki Bertens i-ar putea ieşi în faţă româncei, dacă va câştiga la debutul în 2019.

Partea de jos a tabloului va aduce, cu siguranţă, un adversar redutabil într-un posibil ultim act: Angelique Kerber (nr. 2 WTA), Petra Kvitova, Naomi Osaka sau Daria Kasatkina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici