Turneul de tenis feminin de la Beijing, câştigat de Caroline Wozniacki. Cum o afectează pe Halep, în clasamentul WTA

Caroline Wozniacki a câştigat turneul Premier Mandatory de la Beijing, după ce a trecut cu dublu 6-3 pe letona Anastasija Sevastova, într-o oră şi 27 minute.

3776 afișări
Imaginea articolului Turneul de tenis feminin de la Beijing, câştigat de Caroline Wozniacki. Cum o afectează pe Halep, în clasamentul WTA

Turneul de tenis feminin de la Beijing, câştigat de Caroline Wozniacki. Cum o afectează pe Halep, în clasamentul WTA

Cu 3 titluri în 2018, Caroline Wozniacki ajunge la mai puţin de 1000 puncte în urma Simonei Halep. De luni, Simona Halep va avea 7421 puncte şi un avans de 931 puncte în faţa danezei de pe locul doi, 6490 puncte. Este pentru prima dată, din iulie, când avansul Simonei scade sub 1.000 de puncte.

Caroline Wozniacki nu va juca săptămâna viitoare, care programează trei turnee de categorie Internatională. Campioana de la Australian Open nu este înscrisă nici la turneul Premier de la Moscova, însă ar putea solicita un wildcard pentru a forţa lupta pentru numărul unu mondial, în cazul în care Simona Halep nu ar merge la Singapore. Wozniacki şi-a asigurat matematic calificarea la Turneul Campioanelor în această săptămână.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici