Turneul Final Four al Ligii Europene pentru naţionalele de volei feminin, la Bucureşti

Turneul Final Four al Ligii Europene pentru naţionalele de volei feminin va avea loc la Bucureşti, în perioada 3-5 iulie, s-a stabilit sâmbătă la Luxemburg, unde se află Confederaţia Europeană de Volei.

137 afișări
Imaginea articolului Turneul Final Four al Ligii Europene pentru naţionalele de volei feminin, la Bucureşti

Turneul Final Four al Ligii Europene pentru naţionalele de volei feminin va avea loc la Bucureşti (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Pentru accederea în turneul Final Four, opt echipe, împărţite în două grupe, vor disputa şase etape, în perioada 22 mai-28 iunie. Din grupa A fac parte Serbia, Bulgaria, Spania şi Grecia, în timp ce în grupa B se află Turcia, Franţa, România şi Anglia.

În Liga Europeană masculină, România va evolua în grupa B, alături de Belgia, Grecia şi Germania, tot pe parcursul a şase etape, în perioada 5 iunie -12 iulie.

Din grupa A fac parte Spania, Turcia, Croaţia şi Marea Britanie, în timp ce în grupa C se află Portugalia, Austria, Belarus şi Slovacia.

Turneul Final Four va fi organizat în perioada 17-19 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici