Turul 2 la WTA Adelaide | Ajla Tomljanovic: Uau, în regulă, Halep! Sunt pregătită

Tenismena australiană Ajla Tomljanovic (26 de ani, 52 WTA) a prefaţat duelul cu Simona Halep, care va avea loc marţi, în turul secund al întrecerii WTA Premier din Adelaide, spunând că se simte pregătită pentru confruntarea cu sportiva din România.

180 afișări
Imaginea articolului Turul 2 la WTA Adelaide | Ajla Tomljanovic: Uau, în regulă, Halep! Sunt pregătită

Turul 2 la WTA Adelaide | Ajla Tomljanovic: Uau, în regulă, Halep! Sunt pregătită

Tomljanovic, beneficiară a unei invitaţii la turneul din ţara sa, a avansat în runda secundă a competiţiei, luni, după ce a învins-o pe kazaha Yulia Putintseva (37 WTA), scor 7-6 (4), 6-2. Sportiva din Australia spune că nu se teme de viitoarea adversară, dar nici de rezultatele din confruntările directe cu Halep, ea având sprijinul publicului.

"Nu mă gândesc niciodată dinainte la meciul din turul al doilea. Am zis <Uau, în regulă, Halep!>, dar sunt pregătită pentru această provocare. Îmi doresc astfel de meciuri împotriva jucătoarelor de top. Ce mod mai bune de a face asta decât aici, în Adelaide? (n.r. Susţinerea fanilor) poate fi o presiune pozitivă sau negativă. Eu aleg să văd acest lucru ca fiind cel mai bun posibil. Nu contează cât de slab joci, ei te vor susţine necondiţionat. Tot ce trebuie să faci e să intri pe teren şi să lupţi. Suporterii iubesc acest spirit de luptă, vor să te vadă că dai tot, lucru care face parte din personalitatea mea", a declarat Tomljanovic, după victoria cu Putintseva.

Simona Halep şi Ajla Tomljanovic s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA, de fiecare dată impunându-se românca, în trei seturi. S-a întâmplat în turul al doilea de la Cincinnati 2018, scor 4-6, 6-3, 6-3, şi în runda inaugurală de la Roland Garros 2019, scor 6-2, 3-6, 6-1.

Partida dintre Halep şi Tomljanovic este programată marţi, nu mai devreme de ora 10:00 (ora României), pe terenul central de la Adelaide.

Pentru Simona Halep, favorită a doua a întrecerii şi ocupantă a locului 4 WTA, va fi prima partidă de simplu disputată în sezonul 2020.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici