Turul Sibiului deschide competiţiile cicliste majore. Edi Grosu: Voi avea tot sprijinul echipei

  • Turul Sibiului este prima competiţie ciclistă majoră care se desfăşoară după pandemie
  • Edi Grosu va concura cu echipa sa din Franţa, Nippo-Delko-One-Provence
  • Turul Sibiului începe joi şi se termină duminică
259 afișări
Imaginea articolului Turul Sibiului deschide competiţiile cicliste majore. Edi Grosu: Voi avea tot sprijinul echipei

Sursă foto: Facebook

Edi Grosu, primul ciclist profesionist din România, îţi spune ce obiectiv şi-a stabilit la ediţia din acest an a Turului Sibiului. N-a mai concurat de patru luni, dar a trecut cu bine peste pandemie. La Turul Sibiului, Edi Grosu va avea concurenţă serioasă. Chiar dacă patru echipe s-au retras din competiţie, din cauza numărului tot mai mare de cazuri de COVID-19 din România, la start se vor prezenta 131 de ciclişti. Cu toţii au fost testaţi înaintea Prologului de joi, din centrul istoric al Sibiului.   
 
Eduard Grosu - ciclist Nippo-Delko-One-Provence:  Cu siguranţă, toţi ochii vor fi aţintiţi pe Turul Sibiului, este prima competiţie după pandemie. Vom fi probabil puţin dezavantajaţi faţă de ţările care nu au blocat cicliştii în case. Avem la start echipe foarte importante şi asta mă motivează foarte tare. Anul acesta va fi prezentă şi echipa mea de club, Nippo-Delko-One-Provence, şi cu siguranţă voi avea tot sprijinul echipei. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici