Tyson revine pe ring la 58 de ani, provocat de Jake Paul, de doar 27 de ani

După ultimul meci jucat în 2020, fostul mare pugislist american Mike Tyson, la 58 de ani, pare să vrea să revină la luptă încă o dată, fiind vorba despre o iniţiativă comercială a Netflix.

1869 afișări
Imaginea articolului Tyson revine pe ring la 58 de ani, provocat de Jake Paul, de doar 27 de ani

Tyson revine pe ring la 58 de ani, provocat de Jake Paul, de doar 27 de ani

Mike Tyson va reveni pe ring în iulie, iar de data aceasta pare să fie doar o mişcare comercială inteligentă a Netflix, după ce o perioadă, pugilistul s-a axat pe poker.

În urmă cu trei ani, cărţile de joc au fost cele care l-au readus pe fostul boxer Mike Tyson pe primele pagini, când jucătorul de poker german, Manig Loeser, a câştigat un meci faţă în faţă cu Mike Tyson, la o licitaţie de caritate (se pare că a plătit 23.000 de dolari pe un inel adevărat).

Cu un an mai devreme, intenţia magnatului Dominic Marocco, care cumpărase cu ceva timp înainte o vilă de la Tyson pentru suma de 4 milioane de dolari, de a pune casa la bătaie într-un turneu de poker la care însuşi fostul boxer ar fi participat nu s-a concretizat.

Acum, Tyson spune că este gata să se întoarcă la luptă la vârsta de 58 de ani. O va face pe 20 iulie, întâlnindu-l astfel pe cunoscutul creator Jake Paul, într-o întâlnire care va fi transmisă în direct pe Netflix, care lucrează pentru a deveni platforma de referinţă pentru divertismentul live sport streaming.

Nici măcar Jake Paul, în vârstă de 27 de ani, ca şi fratele său Logan Paul, nu este detaşat de lumea jocurilor. Pokerul, pariurile şi jocurile de noroc, însă, nu i-au adus niciodată succesul, aşa că, după ce a început ca şi creator de conţinut pe Vine (platforma care permite publicarea videoclipurilor scurte), are ideea de se arunca în box, chiar cu rezultate decente.

Atât de mult încât l-a convins chiar pe cunoscutul rapper canadian Drake să se concentreze asupra lui, şi asupra fratelui său, care este şi boxer.

Netflix a anunţat că va difuza lupta dintre fostul campion mondial la categoria grea (Tyson) şi Jake Paul pe 20 iulie. Meciul va avea loc pe 20 iulie, pe stadionul AT&T, o arenă de 80.000 de locuri situată în Arlington, Texas.

Pentru că Paul are un palmares de 9 victorii şi doar o înfrângere (în cei 4 ani de box de până acum), dar acestea sunt rezultate obţinute în principal luptând împotriva unor boxeri care nu sunt profesionişti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici