U Cluj şi CFR Cluj, sancţionate cu 7.500, respectiv 5.000 de lei de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a sancţionat grupările Universitatea Cluj şi CFR Cluj cu 7.500, respectiv 5.000 de lei penalitate sportivă ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciul direct din prima manşă a semifinalelor Cupei României Timişoreana, informează site-ul oficial al FRF.

186 afișări
Imaginea articolului U Cluj şi CFR Cluj, sancţionate cu 7.500, respectiv 5.000 de lei de Comisia de Disciplină

U Cluj şi CFR Cluj, sancţionate cu 7.500, respectiv 5.000 de lei de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cluburile au fost penalizate pentru introducerea şi aprinderea de materiale pirotehnice în stadion de către suporteri.

De asemenea, membrii Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-au sancţionat cu o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate sportivă pe jucătorul Cornel Ene (CFR Cluj), eliminat în meciul cu U Cluj.

Formaţia Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri, în deplasare, cu CFR Cluj, în prima manşă a semifinalelor Cupei României Timişoreana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici