U Craiova 1948 a promovat în Liga 1. Pentru a doua poziţie promovabilă se luptă Rapid şi CS Mioveni

  • U Craiova 1948 este prima echipă din Liga a 2-a care şi-a sigurat promovarea în Liga I după ce a remizat joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.
  • Rapid Bucureşti şi CS Mioveni se luptă pentru al doilea loc ce duce la promovare.
1084 afișări
Imaginea articolului U Craiova 1948 a promovat în Liga 1. Pentru a doua poziţie promovabilă se luptă Rapid şi CS Mioveni

Sursa foto: Facebook

U Craiova 1948 se află la 6 puncte distanţă de locul 3, cu două etape înainte de final, şi nu mai poate fi depăşită, astfel că devine prima echipă ce se califică în Liga 1, în acest sezon de campionat.

Într-un alt meci al etapei a 8-a, Rapid Bucureşti a câştigat cu 1-0 în faţa celor de la ASU Timişoara, şi ajuns la 49 de puncte, cu 5 mai multe decât a 3-a clasată, CS Mioveni, în consecinţă, în condiţiile în care ar pierde ultimele două partide, iar CS Mioveni le-ar câştiga, echipa calificată ar fi cea a argeşenilor.

Rapid are 2 meciuri dificile în ultimele 2 etape, unul fiind cu U Craiova 1948, iar celălalt, din ultima etapă, chiar cu CS Mioveni, care ar putea fi cel decisiv.

Promovează echipele care se clasează pe primele 2 locuri ale Ligii a 2, iar cele de pe locul 3 şi 4 vor disputa meci de baraj cu cele de pe locurile 11 şi 12, din Liga 1.

Lupta pentru locurile ce duc la baraj este deschisă, matematic având şanse toate celelalte echipe din play-off-ul Ligii a 2-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici