UEFA: Fanii lui Bayern au acces interzis în deplasare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Fanilor lui Bayern Munchen li s-a interzis să asiste la meciul din deplasare din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce suporterii echipei bavareze au aruncat pe teren materiale pirotehnice în meciul din optimi cu Lazio, în deplasare.

609 afișări
Imaginea articolului UEFA: Fanii lui Bayern au acces interzis în deplasare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

UEFA: Fanii lui Bayern au acces interzis în deplasare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

UEFA a amendat Bayern cu 40.000 de euro după ce fanii au aruncat materiale pirotehnice pe teren în partida câştigată cu 2-1 de echipa bavareză la Copenhaga, în octombrie. Bayern a primit o interdicţie pentru un meci - însă cu suspendare - pentru fani de a cumpăra bilete în deplasare.

Incidentul de la Lazio, din optimi, a activat însă interdicţia impusă de UEFA

Clubul nu va face apel la decizia UEFA, a precizat Bayern într-un comunicat.

"Trebuie să acceptăm această pedeapsă", a declarat directorul executiv al Bayern, Jan-Christian Dreesen. "Faptul că acum trebuie să jucăm în deplasare fără sprijinul fanilor noştri este o mare lovitură. Un mic grup de infractori individuali a făcut un deserviciu tuturor suporterilor noştri şi echipei", a mai spus Dreesen.

Bayern a învins-o pe Lazio cu 3-1 la general şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi va avea loc vineri. Primele manşe ale competiţiei se vor disputa pe 9-10 aprilie, iar manşele retur sunt programate pe 16-17 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici