Ultima invenţie a excentricului Kyrgios: australianul aterizează pe OnlyFans

  • După ce în 2023 a jucat un singur meci, din cauza unei accidentări, Nick Kyrgios şi-a găsit sensul.
  • Jucătorul australian de tenis îşi invită fanii pe platforma pe care se crează conţinut pentru adulţi.
  • Fostul finalist de la Winbledon susţine că „acesta este viitorul”.
925 afișări
Imaginea articolului Ultima invenţie a excentricului Kyrgios: australianul aterizează pe OnlyFans

Ultima invenţie a excentricului Kyrgios: australianul aterizează pe OnlyFans

„Vino alături de mine pe OnlyFans!”, este cel mai recent îndemn al lui Nick Kyrgios. Unul dintre cei mai discutaţi jucători de tenis din ultimii ani ştie să facă oamenii să vorbească despre el şi să creeze uimire.

Anunţul australianului a ajuns de mai multe ori pe reţelele de socializare, completat cu un videoclip publicat simultan de tânărul de 28 de ani din Canberra, dar şi contul de Instagram al platformei, cunoscută pentru conţinutul său explicit.

„Înregistrarea este gratuită pentru toată lumea! Totul, de la culise la teren şi viaţa de zi cu zi. Ne vedem acolo”, continuă mesajul lui Kyrgios.

Anunţul se încheie cu un clasic „Link în bio”, o referire directă la linkul de abonare la canal. Kyrgios a intrat în detaliu în legătură cu această nouă iniţiativă:

„Sportivii nu mai pot apărea doar pe teren, trebuie să ne prezentăm şi online. Vreau să creez, să produc, să direcţionez şi să deţin conţinut. Acesta este viitorul. Am vorbit direct cu fanii mei de ani de zile şi ştiu ce vor să vadă. Sigur, vor exista mingi de tenis, sfaturi şi trucuri din culise, dar vor ajunge să vadă şi toate părţile diferite ale mele. Jocul, tatuajele, intimitatea mea”.

Cel care recent mărturisirea că „am câştigat turnee bând în fiecare seară. Murray m-a salvat” se află într-o cumpănă a carierei în „sportul alb”.

A lipsit de multă vreme de pe terenul de joc. În 2023, Kyrgios a jucat un singur meci, pe gazonul de la Stuttgart, unde a pierdut împotriva lui Yibing Wu.

Ultimul succes datează de acum mai bine de un an, în octombrie 2022, la Tokyo, cu polonezul Kamil Majchrzak. Dar nimeni nu l-a uitat în acest răstimp pe Nick, un personaj unic.

Iar anunţul noii sale activităţi, pe platforma cunoscută pentru conţinutul „adult”, a făcut vâlvă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici