Un alt suporter al FC Petrolul Ploieşti care a încercat să intre pe teren, identificat de Poliţie

Un alt suporter al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, care duminică seară a încercat să intre pe teren la meciul dintre Petrolul şi Steaua Bucureşti, a fost identificat, el urmând să fie amendat şi să primească interdicţia de a intra la competiţii sportive în următorii doi ani.

312 afișări
Imaginea articolului Un alt suporter al FC Petrolul Ploieşti care a încercat să intre pe teren, identificat de Poliţie

Un alt suporter al FC Petrolul Ploieşti care a încercat să intre pe teren, identificat de Poliţie (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti, plutonierul Adrian Oancea, jandarmii au identificat un suporter care duminică a încercat să intre pe teren în timpul meciului dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua Bucureşti.

Este vorba despre un bărbat de 25 de ani din Ploieşti, care va fi amendat cu 3.000 de lei pentru tentativa de a intra pe teren în timpul desfăşurării unei competiţii sportive.

Adrian Oancea a precizat că suporterul va primi ca sancţiune complementară interdicţia de a intra pe arene sportive în timpul desfăşuării competiţiilor pe o perioadă de doi ani.

Duminică, un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a intrat pe teren, în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în faţă şi l-a scuipat pe fundaşul stelist George Galamaz.

Incidentul este anchetat de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, a informat luni Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în timpul desfăşurării partidei de fotbal, Dragoş Petru Enache, aflat în tribune, a pătruns pe terenul de joc şi l-a lovit cu un obiect contondent pe fotbalistul stelist George Galamaz.

În urma agresiunii, fotbalistul a fost iniţial transportat la Spitalul Judeţean Ploieşti, apoi la Spitalul Militar din Capitală, unde, în funcţie de evoluţia stării medicale a acestuia, se va stabili încadrarea juridică a acestei fapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici