Un arădean joacă finala Hattrick Masters

Silviu Gongola, un tânar de 22 de ani din Arad, absolvent al Facultăţii de Management, joacă astăzi, de la ora 21.00, finala Hattrick Masters.

117 afișări
Imaginea articolului Un arădean joacă finala Hattrick Masters

Un arădean joacă finala Hattrick Masters (Imagine: sportarad.com)

Pentru cei care utilizează Internetul, Hattrick nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Jocul te transformă în managerul unui club de fotbal, pe care îl iei de la o divizie inferioară şi încerci să urci. Totul se petrece în timp real şi sunt destule elemente care apropie jocul de realitate.

Silviu Gongola a ajuns în Liga 1 cu echipa Super_Stars, iar astăzi este pregătit pentru "meciul vieţii", finala Hattrick Masters. "Au fost formaţii puternice în ediţia din 2008, din Brazilia, Argentina, Olanda, Germania sau Suedia. Eu am trecut de adversari din Bangaldesh (cel mai uşor meci), Letonia (un adversar bunicel), Africa de Sud (echipa bună, antrenorul echipei conduce şi naţionala), apoi am eliminat reprezentantele Suediei, asta şi ca să razbun eliminarea României din 1994. În turul 6 am prins cel mai puternic adversar, campioana Germaniei, apoi, în semifinale, pe cea a Norvegiei", a declarat Sliviu Gongola citat de sportarad.com.

Silviu Gongola este primul român care ajunge în ultimul act al aceste competiţii care este un fel de Champions League virtual. Aici ajung doar două echipe din fiecare ţară, câştigătoarea campionatului şi câştigătoarea Cupei.

Fnala din acest an, disputată între Super_Stars şi FC Michelndorf, formaţie deţinută de un utilizator din Austria, poate fi vazută pe www.hattrick.org.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici