Un arbitru de Liga a doua este angajat al unei case de pariuri

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Patriţiu Abrudan, a declarat, vineri, la Cluj, că un arbitru care activează în Liga a II-a, Claudiu Rusu, este angajat al unei case de pariuri.

1 afișare
Imaginea articolului Un arbitru de Liga a doua este angajat al unei case de pariuri

Un arbitru de Liga a doua este angajat al unei case de pariuri

Conducerea Federaţiei Române de Fotbal - reprezentată de preşedintele Mircea Sandu, vicepreşedintele Patriţiu Abrudan şi directorul general, Ionuţ Lupescu - se află la Cluj pentru a se consulta cu preşedinţii cluburilor din ligile inferioare asupra noului sistem competiţional care va fi adoptat începând cu sezonul 2011-2012, prilej cu care ziariştii i-au informat pe cei trei că arbitrul Claudiu Rusu este angajat la o casă de pariuri din România.

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu i-a spus lui Patriţiu Abrudan să verifice informaţiile, iar acesta din urmă l-a sunat direct pe arbitrul în cauză. După convorbirea cu acesta, Abrudan a spus că informaţiile sunt reale.

"Este adevărat. Claudiu Rusu mi-a confirmat că lucrează la o firmă de pariuri (n.r. - Astra Sport Bets). Mi-a spus că el a informat la Federaţia Română de Fotbal că lucrează la Astra, dar nu a specificat că este vorba despre o casă de pariuri. I-am pus în vedere să aleagă ori arbitrajul, ori casa de pariuri", a spus Abrudan.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, arbitrul a refuzat să facă orice comentariu: "Nu am voie să declar nimic, nu comentez", a spus Claudiu Rusu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici