Un bilet pentru suporterii dinamovişti la meciul cu Panathinakos Atena costă 15 euro

Suporterii dinamovişti au la dispoziţie 600 de bilete pentru partida cu Panathinaikos Atena, ultima pe care echipa antrenată de Cornel Ţălnar o va disputa în cadrul grupei F a Ligii Europa la preţul de 15 euro, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

9 afișări
Imaginea articolului Un bilet pentru suporterii dinamovişti la meciul cu Panathinakos Atena costă 15 euro

Un bilet pentru suporterii dinamovişti la meciul cu Panathinakos Atena costă 15 euro (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Fanii dinamovişti vor putea procura biletele rezervate în sectorul 20 al stadionului OACA Spiros Louis din Atena, începând de joi dimineaţă, ora 11.00, până dumincă, la ora 17.00, de la tribuna oficială a stadionului Dinamo. Preţul biletelor se va achita în euro.

Partida Panathinaikos Atena - Dinamo, din cadrul grupei F a Ligii Europa, se va disputa pe stadionul OACA Spiros Louis, din Atena. Dinamo a fost învinsă de Panathinaikos în etapa a II-a, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Pentru a se califica în "16"-imile competiţiei, Dinamo trebuie să învingă la Atena cu orice scor, exceptând 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici