Un celebru portar şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon

Petr Cech (36 de ani) a decis să pună capăt carierei de fotbalist. Portarul ceh este legitimat în prezent la Arsenal, dar a luat decizia de a se retrage la finalul acestui sezon. ”Cred că este momentul să fac asta”.

782 afișări
Imaginea articolului Un celebru portar şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon

Un celebru portar şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon (Foto: Facebook/Petr Čech)

Cech a avut o carieră încununată de succes şi, chiar dacă nu şi-a trecut în C.V. prea multe echipe, a apărat cu succes poarta a două mari echipe din Premier League, Chelsea şi Arsenal. 12 ani, o eternitate pentru mulţi fotbalişti, a evoluat pentru fosta formaţie a lui Dan Petrescu, în timp ce pentru ”tunari” va împlini, la finalul stagiunii, 4 ani.

”Să joci 15 ani în Premier League şi să câştigi toate trofeele posibile, cred că e tot ce îţi poţi dori vreodată. Voi continua să muncesc din greu pentru Arsenal, să încerc să bifez încă un succes cu echipa. Este al 20-lea sezon la profesionişti şi se fac 20 de ani de când am semnat primul contract profesionist. C cred că e timpul să-mi anunţ retragerea”, a declarat portarul care şi-a început cariera FC Viktoria Plzen.

Cech are 21 de trofee cucerite în carieră, cel mai important fiind cel al Ligii Campionilor, obţinut cu Chelsea în 2012. Pentru naţionala Cehiei, portarul de 1.96 m a bifat 124 de meciuri. Totodată, a participat la 4 Campionate Europene şi un Campionat Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici