Un cvadruplu campion mondial, retras de doi ani, se gândeşte la revenirea în Formula 1

  • Pilotul Sebastian Vettel a recunoscut în cadrul unui interviu că se gândeşte la revenirea în Formula 1.
  • El s-a retras în urmă cu doi ani şi spune că nu a luat încă nicio decizie privitoare la revenirea în competiţie.
  • Vettel a câştigat patru titluri mondiale.
3499 afișări
Imaginea articolului Un cvadruplu campion mondial, retras de doi ani, se gândeşte la revenirea în Formula 1

Pilotul are peste 30 de ani ceea ce înseamnă că ar putea mai participa la curse dacă va decide să revină în Formula 1. El a fost întrebat dacă se gândeşte la revenire şi a recunoscut că „îi trece prin minte”.

„Sunt gânduri, dar nimic concret în acest moment”, a spus Vettel pentru Sky News.

Plecarea lui Lewis Hamilton la Ferrari a eliberat un loc la Mercedes. Vettel a dezvăluit faptul că a vorbit cu directorul echipei, Toto Wolff, dar nu a oferit indicii despre subiectele abordate.

Vettel a câştigat patru campionate mondiale consecutive cu Red Bull între 2010 şi 2013.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici