Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. Demisia vine după 0-4 cu Corvinul. Mutu: "Nu pot să trec peste această umilinţă" / CFR Cluj confirmă oficial despărţirea

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. Demisia vine după o serie de rezultate negative ce a culminat cu eliminarea din Cupa României după un meci în care clujenii au pierdut cu 4-0 la Corvinul Hunedoara, echipă de Liga 2.

2136 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. Demisia vine după 0-4 cu Corvinul. Mutu:  "Nu pot să trec peste această umilinţă" / CFR Cluj confirmă oficial despărţirea

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj. Demisia vine după 0-4 cu Corvinul. Mutu: "Nu pot să trec peste această umilinţă"

UPDATE CFR Cluj confirmă oficial despărţirea 

La câteva ore după ce acesta a confirmat decizia pentru presa de specialitate din România, clubul CFR Cluj a anunţat şi oficial despărţirea. Adrian Mutu a condus echipa clujeană timp de 11 meciuri.

„În urma eliminării din Cupa României, conducerea clubului CFR 1907 Cluj a acceptat astăzi (miercuri - n.r.) demisia înaintată de către antrenorul Adrian Mutu.”, scriu cei de la CFR Cluj pe paginile de socializare.

„Venit în Gruia la începutul acestui an, Adrian Mutu a stat pe banca tehnică a echipei noastre pentru 11 partide, perioadă în care a bifat, în toate competiţiile, 5 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 3 înfrângeri.

Îţi mulţumim, Adi, pentru munca depusă la CFR Cluj şi îţi dorim multă baftă!”

ŞTIREA INIŢIALĂ:

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilinţă. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineaţa pe biroul preşedintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aştept s-o aprobe şi domnul Varga şi ne strângem mâinile. A fost o umilinţă prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur şi simplu nu pot să trec”, a spus Adrian Mutu, citat de Fanatik.
 
Adrian Mutu a petrecut 11 meciuri pe banca echipei din Gruia. A fost instalat pe banca tehnică de la CFR Cluj în finalul lunii ianuarie, la scurt timp după demiterea lui Andrea Mandorlini.

Bilanţ: 5 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri.

Mutu a mai antrenat FC Voluntari, FC U Craiova, Rapid şi Neftchi Baku.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici