Un documentar despre viaţa lui Novak Djokovici va fi difuzat în ianuarie 2015

Un documentar despre viaţa tenismanului sârb Novak Djokovici, intitulat "Made By", va fi difuzat în ianuarie 2015 şi va prezenta parcursul sportivului din copilărie şi până la momentul când a ajuns liderul clasametului ATP.

95 afișări
Imaginea articolului Un documentar despre viaţa lui Novak Djokovici va fi difuzat în ianuarie 2015

Un documentar despre viaţa lui Novak Djokovici va fi difuzat în ianuarie 2015 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici a explicat că documentarul i-a dat posibilitatea de a spune în premieră povestea vieţii sale. "Cea mai mare luptă pe care am dus-o a fost în interiorul meu", a precizat jucătorul sârb în vârstă de 27 de ani.

Documentarul, realizat de un producător important de vinuri din Australia care este sponsorul jucătorului şi al turneului Australian Open, va fi difuzat începând cu 13 ianuarie 2015.

Producătorul de vinuri Jacob's Creek a realizat anterior un documentar despre Andre Agassi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici