Un episod mai puţin cunoscut: Mihaela Buzărnescu a fost aproape de retragerea din tenis

Mihaela Buzărnescu (20 WTA) a fost la un pas să se renunţe la tenis. Într-un episod mai puţin cunoscut, care a avut loc înaintea ascensiunii din ultimele sezoane. Mai exact, FRT i-a propus să se retragă din circuit şi i-a oferit un post de antrenoare.

876 afișări
Imaginea articolului Un episod mai puţin cunoscut: Mihaela Buzărnescu a fost aproape de retragerea din tenis

Un episod mai puţin cunoscut: Mihaela Buzărnescu a fost aproape de retragerea din tenis

Mihaela Buzărnescu are parte de cele mai bune momente ale carierei. Şi-a îndeplinit visul şi a reuşit, după alte două finale disputate în acest an, să câştige primul trofeu WTA, la San Jose. Sportiva s-a confruntat în multe rânduri cu accidentări care au stopat continuitatea din circuit, dar aceasta nu a fost singura problemă de care s-a lovit. Mihaela a povestit un episod în care oficialii Federaţiei Române de Tenis i-au sugerat să se retragă din tenis, pe motiv că este prea bătrână.

Am fost foarte aproape să mă retrag. Am trecut prin momente dificile, pentru că cei mai mulţi oameni nu credeau în mine. Mi se spunea că sunt bătrână şi că trebuie să mă îndrept spre meseria de antrenoare. Am primit această ofertă din partea FRT, dar la acel moment mă gândeam să plec în altă ţară ca antrenoare”, a declarat Mihaela Buzărnescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici