VIDEO  Un fan al lui Al-Ittihad a bicuit un jucător după înfrângerea din Supercupă în faţa lui Al-Hilal

  • Scene bizare au avut loc la finalul finalei Supercupei Arabiei Saudite.
  • Atacantul echipei Al-Ittihad, Abderrazak Hamdallah, a fost fiind biciuit de un fan din tribune.
  • Imagini video îl arată pe suporter lovindu-l cu biciul, după ce Al-Ittihad a pierdut finala cu Al-Hilal.
416 afișări
Imaginea articolului Un fan al lui Al-Ittihad a bicuit un jucător după înfrângerea din Supercupă în faţa lui Al-Hilal

Un fan al lui Al-Ittihad a bicuit un jucător după înfrângerea din Supercupă în faţa lui Al-Hilal

Al-Hilal a câştigat trofeul, în condiţiile în care liderul din Saudi Pro League a obţinut o victorie confortabilă cu 4-1, joi seara. Performanţa celor de la Al-Ittihad, care au avut în rândurile lor jucători precum Karim Benzema şi N'Golo Kante, nu a fost pe placul celor din public.

Atacantul marocan Abderrazak Hamdallah a dus greul acestei frustrări, în momentul în care a mers înspre tunelul de acces. El a fost implicat într-o altercaţie cu un spectator care a scos un bici şi a îndreptat două lovituri spre jucătorul lui Al-Ittihad.

Jucătorii şi oficialii au intervenit, încercând să-l înlăture pe Hamdallah de zona cu probleme, în timp ce suporterul a fost escortat de pe scaunul său de către stewarzi.

Fosta extremă a Barcelonei, Malcom, a marcat de două ori pentru Al-Hilal şi a savurat gloria Supercupei sub privirile brazilianului Neymar, accidentat, printre cei care au urmărit meciul din public. Echipa lui Jorge Jesus păstrează şanse de a obţine o cvadruplă victorie în acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici