Un fost arbitru anunţă că va reclama FRF la UEFA pentru că nu a fost invitat la tragerea la sorţi. Nici Hagi nu a primit invitaţie

Fostul arbitru Cristi Balaj, în prezent preşedinte Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD), a anunţat că va reclama Federaţia Română de Fotbal la UEFA, după ce a nu fost invitat să participe la tragerea la sorţi pentru grupele EURO 2020, care a avut loc sâmbătă, la Romexpo.

1268 afișări
Imaginea articolului Un fost arbitru anunţă că va reclama FRF la UEFA pentru că nu a fost invitat la tragerea la sorţi. Nici Hagi nu a primit invitaţie

Cristi Balaj anunţă că va reclama FRF la UEFA pentru că nu a fost invitat la tragerea la sorţi. Nici Hagi nu a primit invitaţie

Balaj susţine că numele său se află pe lista invitaţilor, însă Federaţia nu i-a permis accesul din cauza faptului că a făcut parte din tabăra lui Ionuţ Lupescu la alegerile FRF din 2018, şi nu din cea a actualului preşedinte, Răzvan Burleanu.

"De fiecare dată când FRF a avut un eveniment, un curs, un seminar, şi au venit antrenori sau oameni din lumea fotbalului şi au solicitat ajutorul, am răspuns prezent fără nicio problemă. Chiar dacă Cristi Balaj l-a votat pe Lupescu când a fost preşedinte la AJF, dacă lucrez la Agenţia Naţională Anti-Doping aici trebuie să sprijin tot ce înseamnă sportul românesc, tot ce înseamnă România. Am aflat de la persoana respectivă, la 5 jumate dimineaţa, eu plecam la Paris, ea mergea în Eindhoven, şi m-a sunat că m-a văzut prin aeroport", a declarat Balaj, duminică, la Telekom Sport.

Ulterior, fostul arbitru a explicat că persoana respectivă cu care a discutat i-a transmis că se află pe lista invitaţilor, însă acesta i-a replicat că nu a fost invitat de nimeni.

"Intenţionat nu m-au invitat. Instituţional trebuie să colaborez. Eu nu am absolut nimic. Dacă votez un preşedinte de ţară şi iese celălalt nu înseamnă că trebuie să părăsesc România. Nu e nici Federaţia ta, nu ai construit-o tu, nu ai câştigat-o sau ai moştenit-o de la părinţii tăi. Sunt dezamăgit de modul cum ne tratează. Dacă nu mă inviţi pe mine, Cristi Balaj, trebuia să spui <Domnule, invităm ANAD-ul prin Doina Melinte (n.r. - vicepreşedintele ANAD)! Să fie clar, o să scriu 100% la UEFA, pentru că acest eveniment a fost organizat împreună cu UEFA", a mai spus Balaj.

De la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020 au lipsit nume importante din fotbalul românesc, precum Gheorghe Hagi, Cristian Chivu sau Adrian Mutu. În schimb, fostul mare internaţional Gheorghe Popescu, în prezent consilier onorific al prim-ministrului Ludovic Orban pentru pregătirea organizării EURO 2020, a luat parte la evenimentul de la Romexpo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cristi balaj,
frf,
uefa

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici