Un fotbalist lansat de Hajduk Split s-a sinucis în ultima zi a lui 2019. Avea doar 26 de ani

Mijlocaşul croat Ivo-Valentino Tomas s-a sinucis marţi, 31 decembrie 2019, la vârsta de 26 de ani. Informaţia a apărut pe site-ul sportnet.rt, care nu au aflat însă şi motivul care l-a determinat pe fostul jucător să îşi pună capăt zilelor.

464 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist lansat de Hajduk Split s-a sinucis în ultima zi a lui 2019. Avea doar 26 de ani

Un fotbalist lansat de Hajduk Split s-a sinucis în ultima zi a lui 2019. Avea doar 26 de ani

Ivo-Valentino Tomas şi-a început cariera de fotbalist la Hajduk Split, în anul 2008. În ianuarie 2012 a ajuns la echipa mare, pregătită atunci de tehnicianul Krassimir Balakov.

În vara anului 2013, a fost împrumutat pentru două sezoane la NK Dugopolje, după care, în 2015, a ajuns, liber de contract, în Germania la formaţia VfB Oldenburg. A mai schimbat câteva echipe din ligile inferioare, iar în vara anului 2019 a semnat cu NK Urania BV.

Ivo Tomas a avut trei selecţii la naţionala Germaniei U16 şi o selecţie la echipa U19 a Croaţiei.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici