Un junior al formaţiei Le Mans a fost împuşcat în timpul unui meci

Un jucător al echipe Le Mans U17 a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat, miercuri, în timpul unui meci amical cu Chamois Niortais U17.

132 afișări
Imaginea articolului Un junior al formaţiei Le Mans a fost împuşcat în timpul unui meci

Un junior al formaţiei Le Mans a fost împuşcat în timpul unui meci

În timpul partidei desfăşurate fără incidente, un jucător aflat pe marginea terenului a acuzat o durere în spate, după ce s-au auzit nişte zgomote puternice. Juniorul a fost lovit de un proiectil din plumb, lansat dintr-un pistol cu aer comprimat. Jucătorul nu a fost rănit grav, acesta alegându-se doar cu o vânătaie şi o sperietură serioasă. După acest incident, arbitrul a decis mutarea partidei pe un alt teren al bazei sportive.

Clubul Chamois Niortais a emis un comunicat legat de acest incident: ”Chamois Niortais condamnă vehement aceste acţiuni şi doreşte să reafirme faptul că nu mai sunt acceptabile condiţiile în care evoluează juniorii centrului de antrenamente. Este o chestiune de siguranţă. Este timpul să tragem un semnal de alarmă înainte ca o tragedie adevărată să se întâmple”.

Potrivit Le Parisien, în apropierea terenului, se află un poligon de tir, întâmplarea putând fi doar un accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici