Un jurnalist NY Times intervine în conflictul dintre Niculescu şi Wozniacki, punând-o la zid pe Monica: "Forurile mondiale trebuie să ia măsuri!"

Caroline Wozniacki a făcut scandal săptămâna trecută, la Doha, pe motiv că Monica Niculescu ţipa în timp ce lovea mingea cu intenţia de a o enerva pe ea. Niculescu, susţinută de mulţi fani, i-a răspuns dur lui Wozniacki, însă un cunoscut jurnalist sare în ajutorul liderului mondial.

1375 afișări
Imaginea articolului Un jurnalist NY Times intervine în conflictul dintre Niculescu şi Wozniacki, punând-o la zid pe Monica: "Forurile mondiale trebuie să ia măsuri!"

Un jurnalist NY Times intervine în conflictul dintre Niculescu şi Wozniacki şi îi ia apărarea danezei: "Forurile mondiale trebuie să ia măsuri!"

Caroline Wozniacki a acuzat-o pe Monica Niculescu că încearcă să câştige trişând, iar Christopher Clarey, ziarist la New York Times, nu consideră că daneza a întrecut limita cu această afirmaţie! Ba dimpotrivă, Clarey susţine că Niculescu chiar are o problemă, propunând şi măsuri împotriva româncei şi a celorlalte sportive care se manifestă zgomotos: "Este o problemă veche, dar s-a încercat o discuţie cu jucătoarele despre această chestie. Li s-a spus ca nu aceasta este calea pentru viitor, dar jucătoarele nu au ţinut cont. Oricum, acest fenomen trebuie oprit! Să sperăm că generaţia tânără nu va proceda la fel. Forurile mondiale trebuie să ia măsuri pentru ca acest tip de comportament să nu mai afecteze jucătoarea adversă", a fost declaraţia pe care autorul a mai multor cărţi sportive a făcut-o în emisiunea "The Tennis Podcast", atunci când moderatorul l-a întrebat despre disputa dintre Wozniacki şi Niculescu.

Citiţi mai multe pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici