Un membru al FIFPro susţine că Jose Mourinho ar trebui să fie trimis la închisoare

Dejan Stefanovic, un membru al FIFPro, susţine că Jose Mourinho, noul antrenor al echipei Manchester United, "ar trebui să meargă la închisoare pentru hărţuire", după ce l-a exclus din lot pe Bastian Schweinsteiger şi l-a trimis să se antreneze cu echipa secundă a clubului, informează BBC.

488 afișări
Imaginea articolului Un membru al FIFPro susţine că Jose Mourinho ar trebui să fie trimis la închisoare

Un membru al FIFPro susţine că Jose Mourinho ar trebui să fie trimis la închisoare

"Este clar o hărţuire. În Slovenia, l-am fi dat în judecată pe Mourinho şi am fi cerut cea mai mare pedeapsă: trei ani de închisoare", a spus Dejan Stefanovic pentru BBC.

Schweinsteger, care s-a retras din naţionala Germaniei după Euro 2016, a semnat un contract pe trei sezoane cu Manchester United în 2015. A evoluat în 31 de partide din toate competiţiile sezonului trecut, dar Mourinho i-a transmis că trebuie să-şi găsească alt club şi l-a trimis să se antreneze cu echipa secundă a lui United.

"Mourinho dă un exemplu rău. L-aş aduce în faţa tribunalului. În cazul nostru, codul penal este destul de clar. Dacă este vorba de agresiune sau hărţuire, se dă pedeapsă cu închisoarea, cel mult trei ani după gratii.

Schweinsteiger ar trebui să apeleze la Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti şi ar trebui să depună o plângere. Toţi jucătorii trebuie să se antreneze cu tehnicienii de la prima echipă în acelaşi loc, în acelaşi timp cu toţi ceilalţi coechipieri. Asta ar trebui să se aplice pentru fiecare club şi ar trebui menţionat în regulamentele FIFA", a mai spus Stefanovici, conform sursei citate.

Bastian Schweinsteiger şi-a început cariera de fotbalist profesionist în 1990, la Oberaudorf, unde a petrecut două sezoane, iar apoi a ajuns la TSV 1860 Rosenheim. Din 1998 s-a alăturat celor de la Bayern Munchen, club la care a evoluat până în 2015, când a fost achiziţionat de Manchester United. Nouă milioane de euro au plătit oficialii de pe Old Trafford în schimbul mijlocaşului german.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici