Un oficial din delegaţia Rusiei susţine că i s-au oferit 2.000 de euro pentru a muşamaliza furtul

Un oficial al delegaţiei echipei de rugby a Rusiei susţine că i s-a oferit suma de 2.000 de euro pentru a afirma că echipamentele jucătorilor ruşi, dispărute, marţi noaptea, din Hotelul Student Parc, din Complexul Lacul Tei, au fost găsite.

3 afișări
Imaginea articolului Un oficial din delegaţia Rusiei susţine că i s-au oferit 2.000 de euro pentru a muşamaliza furtul

Un oficial din delegaţia Rusiei susţine că i s-au oferit 2.000 de euro pentru a muşamaliza furtul

Oficialul, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a relatat că, după ce echipajele de poliţie au plecat, a venit o doamnă care s-a prezentat a fi din conducerea hotelului şi le-a spus să nu mai declare nimic, că vor primi suma de 2.000 de euro, ca să cumpere ceea ce le-a dispărut. El a adăugat că membri ai delegaţiei ruse caută în prezent, în oraş, ghete pentru jucători.

Sursa citată mai susţine că poliţia le-a sugerat jucătorilor ruşi să nu reclame furtul, pentru că oricum plângerea lor nu va fi rezolvată.

Reprezentanţii hotelului nu au dorit să facă niciun comentariu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că, în ciuda insistenţelor poliţiştilor, jucătorii ruşi au refuzat să depună plângere cu privire la acest caz. Ciocan a afirmat că obiectele presupuse furate ar fi fost găsite într-un dulap din imobil, unde fuseseră depozitate de personalul de serviciu al hotelului.

Surse din cadrul FRR au afirmat că, în realitate, obiectele dispărute nu au fost recuperate, forul rugbystic român urmănd să le ofere jucătorilor ruşi zece perechi de ghete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici