Un singur sportiv din România va juca în a şaptea zi la US Open

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu va concura, duminică, alături de americanca Vania King în proba de dublu de la US Open. Cap de serie numărul 10, cuplul Niculescu/King va juca în optimi cu perechea rusă favorită numărul 5, Ekaterina Makarova/Elena Vesnina.

661 afișări
Imaginea articolului Un singur sportiv din România va juca în a şaptea zi la US Open

Un singur sportiv din România va juca în a şaptea zi la US Open

Meciul în care este implicată şi Niculescu se va disputa pe terenul 17 din complexul de la Flushing Meadows, în jurul orei 19:30, după o partidă de dublu masculin. Prima confruntare pe această arenă este programată de la 18:00, între perechea Nicolas Almagro/Victor Estrella Burgos, din Spania, respectiv Republica Dominicană, şi dublul australiano-brazilian Chris Guccione/Andre Sa.

În primele două runde, Niculescu şi King au trecut de americancele Ashley Weinhold şi Caitlin Whoriskey, scor 6-2, 5-7, 7-5, respectiv de ucrainencele Lyudmyla Kichenok şi Nadiya Kichenok, scor 6-3, 6-1.

În afară de Niculescu, Simona Halep şi Horia Tecău sunt ceilalţi doi sportivi români rămaşi în competiţie la US Open. Considerată a cincea favorită, Halep o va întâlni, luni, pe Carla Suarez Navaro (Spania, locul 12 WTA) şi, în aceeaşi zi, Tecău va concura la dublu alături de olandezul Jean-Julien Rojer împotriva dublului Robert Lindstedt/Aisam Al-Haq Qureshi, din Suedia, respectiv Pakistan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici