Un tânăr din Iaşi aleargă peste 130 de km pentru copiii cu dizabilităţi

  • Alin aleargă 132 de km pentru 132 de copii cu dizabilităţi
  • Traseul va fi din Iaşi, până în Vaslui şi înapoi
  • Fiecare persoană care îl susţine va dona bani
  • Cu banii strânşi, Alin, le va cumpara copiilor cadouri de 1 iunie
418 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Iaşi aleargă peste 130 de km pentru copiii cu dizabilităţi

Un tânăr din Iaşi aleargă peste130 de km pentru copiii cu dizabilităţi

Dacă eşti părinte cu siguranţă peste o săptămână, pe 1 iunie, te vei gândi cum să-i faci ziua specială copilului tău. Sunt insă şi micuţi care nu sunt la fel de norocoşi. Pentru 132 de copii cu dizabilităţi, Alin, aleargă de la Iaşi până la Vaslui şi înapoi. Fiecare km alergat înseamnă un suflet care va avea parte de o bucurie de 1 iunie. Oamenii care il susţin sunt încurajaţ să facă o mică donaţie.

Alin Vorniceanu: Încercăm să aducem câte un mic cadou pentru copiii de la centre. Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine. Eu sunt în faţă la primărie, pe Ştefan, mă încălzesc şi la 6 fix plec în cursă. Vă rog să fiţi alături de copiii cu dizabilităţi pentru care alerg.

Cu banii stânşi, Alin le cumpara copiilor dulciuri şi jucării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici