Unai Emery: Sperăm să fim învingători în meciul cu Benfica

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Unai Emery, a declarat, marţi seară, că speră într-o victorie în finala Ligii Europa contra formaţiei Benfica Lisabona, subliniind că el este mereu optimist şi se gândeşte la un rezultat bun, informează AFP.

99 afișări
Imaginea articolului Unai Emery: Sperăm să fim învingători în meciul cu Benfica

Unai Emery: Sperăm să fim învingători în meciul cu Benfica (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când ai o ocazie, trebuie să profiţi. Benfica a ratat o ocazie anul trecut, iar acum revine în finală. Noi ne gândim doar la joc şi la ce suntem capabili să facem. Sevilla a mai câştigat trofeul de două ori, dar pentru unii dintre noi este o premieră să fim în finală. La început a fost un vis, dar am reuşit să ajungem aici. Suntem aproape de finalul drumului şi sperăm să fim învingători după un ultim efort", a declarat Emery.

Emery a menţionat că este mereu optimist şi că se gândeşte doar la momentul mare pe care îl va trăi alături de jucători miercuri seară. "Eu sunt mereu optimist, de dimineaţa de când mă trezesc pană seara când mă culc. Dar trebuie să ai şi argumente să fii optimist, aşa că sunt prudent, încerc să fiu obiectiv în optimismul meu. Pot înţelege dacă ei se simt favoriţi, dar cele două echipe au meritat să fie în finală. Noi ne concentrăm doar la momentul mare pe care îl vom trăi miercuri seară", a precizat Emery.

Finala Ligii Europa, Benfica Lisabona - FC Sevilla, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe Stadionul Juventus de la Torino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici