Unirea Urziceni - FC Argeş, scor 3-2

Formaţia Unirea Urziceni a obţinut, sâmbătă, prima victorie în ediţia 2008/2009 a Ligii I, scor 3-2, pe teren propriu, cu nou-promovata FC Argeş, într-un meci din etapa a II-a a campionatului.

20 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni - FC Argeş, scor 3-2

Unirea Urziceni a obţinut prima victorie în Liga I, scor 3-2 cu FC Argeş (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Mara '29, '75 (penalti) şi Rusescu '46, pentru Unirea Urziceni, în timp ce FC Argeş a punctat prin Kamara '11 şi Dulcea '31.

FC Argeş a deschis scorul în minutul 11, prin debutantul în Liga I Youssouf Kamara. La o lovitură liberă de pe stânga, Lăcustă a recentrat cu capul, fundaşul Unirii, Mehmedovici, a ratat degajarea, iar Kamara, venit din spate, a marcat din cădere.

Bogdan Mara a restabilit egalitatea în minutul 29. La o centrare de pe stânga, trei jucători au lovit, pe rând, mingea cu capul, iar aceasta a ajuns la Mara, care a înscris din voleu, de la 10 metri.

Oaspeţii au revenit în avantaj în minutul 31, când Adrian Dulcea a primit o pasă pe culoar de la Kamara şi, talonat de Mehmedovici, a înscris cu un şut în diagonală, din colţul careului de 6 metri.

Unirea Urziceni a egalat din nou în minutul 46, prin nou-intratul Raul Rusescu, care a înscris cu capul, de la 11 metri.

În minutul 74, gazdele au preluat conducerea, când Mara a transformat un penalti dictat de centralul Deaconu după ce Marius Onofraş a fost ţinut în careu de Daniel Bălaşa.

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 19. Brandan, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu - 10. Mara, 32. I. Apostol (16. Nicu '50), 25. Pădureţu, 30. S. Frunză (5. Todoran '90+1) - 7. Bilaşco (35. Rusescu '46), 11. Onofraş. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Argeş: 1. Boşneag - 2. M. Stan (27. Voiculeţ '85), 5. D. Bălaşa, 3. Lăcustă, 4. Bazzi - 9. Cr. Tănase. 8. M. Cârstoiu, 10. Tameş, 7. Doman (11. Năstăsie '65) - 13. Dulcea (18. Chirciu '66), 30. Kamara. Antrenor Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Onofraş '40, Bordeanu '59, Brandan '90+4 / Bălaşa '38, Bazzi '55.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Deaconu (central), Nicolae Marodin, Florin Stănescu (asistenţi) şi Marius Bocăneală (rezervă). Observatorii întâlnirii au fost Romeo Pascu şi Daniel Prodan.

FC Argeş rămâne fără victorie în acest sezon, după ce în prima etapă a remizat, scor 1-1, cu FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici