Universitatea Cluj a câştigat Cupa României la fotbal feminin

Universitatea Cluj a câştigat sâmbătă Cupa României la fotbal feminin după ce a învins în finala formaţia FK Csikszereda, cu scorul de 3-1.

Urmărește
107 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj a câştigat Cupa României la fotbal feminin

Sursa foto: Facebook/U Olimpia Cluj

Universitatea Cluj a câştigat sâmbătă cu 3-1, după prelungiri, finala Cupei României Feminin în faţa formaţiei FK Csikszereda.

Partida s-a desfăşurat pe stadionul din Complexul Naţional Sportiv „Arcul de Triumf” din Capitală.

Pentru clujence au marcat Carmen Marcu (dublă) şi Mihaela Ciolaca, iar pentru FK Csikszereda a încris Csilla Balázs.

În drumul spre finală, FK Csikszereda a terminat pe locul 2, cu 6 puncte, în Grupa A, care a fost câştigată de adversara lor din finală, Universitatea Cluj, cu acelaşi număr de puncte, diferenţa fiind făcută la golaveraj.

În semifinale, FK Csikszereda s-a impus în faţa celor de la CS Gloria 2018 BN (4-2), în timp ce Universitatea Cluj a câştigat un duel facil împotriva formaţiei venite din Liga 2, ACS Vasas Femina (7-0).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici