Universitatea Cluj a învins campioana Cehiei într-un meci amical jucat în Austria

Formaţia Universitatea Cluj a câştigat meciul amical jucat miercuri, în Austria, împotriva campioanei Cehiei, Viktoria Plzen, scor 2-1 (1-0), transmite corespondentul MEDIAFAX.

6 afișări

"Şepcile roşii" au deschis scorul în minutul 42, prin Adrian Cristea. Mijlocaşul a rămas singur, lateral stânga, după o pasă filtrantă primită de la Cojocnean, şi a înscris cu un şut la colţul lung. Cehii au egalat cu 11 minute înaintea finalului, dintr-un penalti comis de Eduard Nicola, care a lovit mingea cu mâna în propriul careu. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de David Limbersky. Universitatea a reuşit să marcheze golul victoriei în disputa de la Kufstein, împotriva campioanei Cehiei, în minutul 88, prin nigerianul Tony. Atacantul a înscris cu un şut în diagonală, din 14 metri.

Universitatea a început disputa în următoarea alcătuire: Popa - Unguruşan, Abrudan, Szukala, Nicola - Marinescu, Păcurar, Boştină - Cojocnean, Machado, Cristea. Pe parcursul reprizei secunde, Badea a schimbat aproape în totalitate distribuţia, iar pentru "U" au mai evoluat Achim, Pele, Bazzi, Niculescu, Nasser, Morar, Tony, Szilagyi, Mendy şi Castro. Următorul meci al "studenţilor" în cantonamentul din Austria se va disputa vineri, contra ucrainenilor de la Karpaty Lvov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici