Universitatea Craiova - FC Vaslui, scor 1-2, în Liga I

Formaţia Universitatea Craiova a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 1-2 (0-1), în faţa echipei FC Vaslui partida susţinută pe teren propriu, contând pentru etapa a XI-a a Ligii I.

34 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - FC Vaslui, scor 1-2, în Liga I

Florin Costea (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Fl. Costea '88, pentru gazde, respectiv Temwanjera '25, Pavlovici '51, pentru oaspeţi.

0-1: Temwanjera a reluat cu capul, la colţul lung, o centrare venită de pe partea dreaptă.

0-2: Wesley i-a pasat lui Pavlovici în adâncime şi, rămas singur cu Merlier, mijlocaşul formaţiei FC Vaslui a majorat diferenţa pe tabelă.

1-2: Florin Costea a redus din diferenţă cu un şut de la aproximativ 17 metri, uşor lateral stânga, balonul fiind deviat de Farkaş în transversală după care a intrat în plasă, păcălindu-l astfel pe Hăisan.

Universitatea Craiova: 22. Merlier - 32. Bădoi, 7. V. Găman, 4. Mitchell, 27. Rose - 77. Wobay (25. Firţulescu '85), 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 8. Şoavă (9. M. Costea '46) - 20. Dina (11. V. Badea '53), 10. Fl. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

FC Vaslui: 81. Hăisan - 15. Buhuş, 16. Zubar, 26. Farkas, 27. Hugo Luz - 25. Delgado, 4. Genchev, 23. Pavlovici, 10. Gerlem (9. Burdujan '68) - 80. Wesley (30. R. Costin '90+2), 19. Temwanjera (21. N. Jovanovici '87). Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Rose '4, Wobay '78, Prepeliţă '82 / Pavlovici '38, Farkaş '71

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Spania, condusă la centru de Antonio Rubinos Perez, ajutat la cele două linii de Roberto Alonso Fernandez şi Marcos Alvarez Moreno. Arbitru de rezervă a fost Andrei Chivulete.

La partidă au asistat aproximativ 3500 de spectatori, printre care şi cinci suporteri ai echipei FC Vaslui.

Fanii formaţiei Universitatea Craiova au continuat conflictul cu patronul echipei, Adrian Mititelu, căruia i-au cerut să plece de la echipă.

Neagoe: Rezultatul este nedrept

"Este nedrept. Cred că meritam cel puţin un rezultat de egalitate, dar eu spun că astăzi ar fi trebuie să învingem. Am controlat jocul, iar Vasluiul a dat două goluri dintr-o singură ocazie. Cred că la pauză ar fi trebuit să avem cel puţin 2-0", a spus Neagoe.

Eugen Neagoe a precizat că, după părerea sa, la faza din minutul 89 se impunea penalti.

"Cred că a fost penalti la faza din minutul 89, s-a văzut împingerea şi am avut impresia că se va acorda, însă arbitrul a fluierat aut de poartă. Chiar dacă suntem pe un loc retrogradabil, nu îmi fac nici cea mai mică problemă. Mai sunt destule etape şi cred că şi în acest tur de campionat putem termina sus în clasament. Urmează două meciuri importante, dar, de fapt, toate sunt importante pentru noi în acest moment. Ne dorim calificarea în Cupă, dar şi un rezultat bun la Urziceni", a menţionat tehnicianul grupării din Craiova.

Lăcătuş: Am obţinut o victorie foarte importantă, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ

"Două reprize diametral opuse. În prima, am avut şi puţină şansă, iar pe cea de-a doua cred că am controlat-o. Am obţinut o victorie foarte importantă, însă trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Suntem în grafic, însă nu ne gândim acum la campionat. Trebuie să o luăm treptat, fiecare meci este foarte important", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a precizat că Universitatea Craiova are un lot valoros, iar echipa îşi vare veni în cele din urmă: "Universitatea are un rol valoros însă, poate, şi problemele care sunt cu suporterii au făcut ca situaţia să fie mai grea în acest moment. Sunt convins că echipa îşi va reveni şi va urca în clasament".

FC Vaslui a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei Universitatea Craiova, într-o partidă susţinută în deplasare, contând pentru etapa a XI-a a Ligii I, golurile echipei sale fiind marcate de Mike Temwanjera '25 şi Ghencev '49, în timp ce pentru gazde a punctat Florin Costea '88.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici