Universitatea Craiova negociază cu jucătorul brazilian David Lopes

Jucătorul brazilian David Lopes a sosit, marţi seară, la Craiova, şi s-a întâlnit cu oficiali ai grupării Universitatea Craiova, cu care negociază un contract.

20 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova negociază cu jucătorul brazilian David Lopes

Universitatea Craiova negociază cu jucătorul brazilian David Lopes (Imagine: Mediafax Foto)

David Lopes a fost întâmpinat la sosirea la Craiova de team-managerul clubului Universitatea, Silvian Cristescu, care l-a condus la un restaurant din apropierea stadionului, pentru a lua masa, alături de impresarul său.

Potrivit site-ului prosport.ro, jucătorul brazilian va semna cu Universitatea Craiova un contract valabil doi ani, urmând să primească un salariu de 120.000 de euro pe an.

David Junior Lopes, în vârstă de 28 de ani, a mai jucat la formaţii precum Cordoba (Spania), NK Osijek (Croaţia) şi Terek Grozny (Rusia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici