Unul dintre golgheterii din Premier League a fost suspendat 8 luni din cauza pariurilor

Atacantul lui Brentford, Ivan Toney, a fost suspendat opt luni, după ce a recunoscut 232 de încălcări ale regulilor de pariuri ale Federaţiei Engleze de Fotbal.

298 afișări
Imaginea articolului Unul dintre golgheterii din Premier League a fost suspendat 8 luni din cauza pariurilor

Suspendarea lui Toney va începe cu efect imediat, ceea ce înseamnă că va rata ultimele două meciuri ale lui Brentford din acest sezon, la Tottenham, sâmbătă, şi acasă cu Manchester City, în ultima zi.

Toney va fi interzis până pe 16 ianuarie 2024 şi a fost amendat cu 50.000 de lire sterline după ce a recunoscut presupusele încălcări, scrie Sky Sports.

O comisie independentă de reglementare a impus sancţiunile lui Toney, iar acesta nu va avea voie să se antreneze cu coechipierii săi de la Brentford până pe 17 septembrie.

Toney, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de 262 de încălcări ale regulii privind pariurile, între 25 februarie 2017 şi 23 ianuarie 2021. Ulterior, FA a retras 30 dintre aceste încălcări, iar el a recunoscut restul de 232.

Atacantul englez care a marcat 21 de goluri în 35 de apariţii pentru Brentford în acest sezon, are dreptul de a face apel la pedeapsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici