US Open 2021. Danezul Rune a venit la meciul cu Djokovic cu sacoşă de la Ikea

  • Rune a intrat pe teren având pe umăr o sacoşă de cumpărături în care avea tricourile de joc
  • În duelul cu Nole, nordicul nu s-a mişcat rău, reuşind să-i ”fure” un set sârbului.
5257 afișări
Imaginea articolului US Open 2021. Danezul Rune a venit la meciul cu Djokovic cu sacoşă de la Ikea

US Open 2021. Danezul Rune a venit la meciul cu Djokovic cu sacoşă de la Ikea

Danezul Holger Vitus Nodskov Rune, locul 145 ATP, venit din calificări, a uluit asistenţa de pe ”Arthur Ashe”, la meciul cu liderul mondial Novak Djokovic, marţi dimineaţă, în primul tur de la US Open.

Holger Rune a intrat în arenă cu o geantă albastră destinată de obicei cumpărăturilor de la Ikea. În sacoşă, nordicul şi-a pus prosoapele şi tricourile de schimb, pe care jucătorii le ţin într-o geantă specială.

Pe teren, Rune a reuşit să îi ia un set lui Nole, iar din setul 3 a evoluat accidentat. Sârbul s-a impus în patru seturi, scor 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-1. Partida a durat două ore şi 15 minute.

Rune venea după 13 victorii consecutive. Înainte, a câştigat două turnee challenger, în San Marino şi la Verona, dar pe zgură. A fost în premieră pe tabloul principal la US Open, întrecere disputată pe hard.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici