US Open 2021. Monica Niculescu şi Gabriela Ruse sunt în optimile probei feminine de dublu

  • Eliminate la simplu, Niculescu şi Ruse au o evoluţie spectaculoasă la dublu.
  • Cele două sportive din România şi-au asigurat un cec de 54.000 de dolari şi 240 de puncte WTA la dublu.
268 afișări
Imaginea articolului US Open 2021. Monica Niculescu şi Gabriela Ruse sunt în optimile probei feminine de dublu

Monica Niculescu

Perechea română Monica Niculescu/Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce a dispus de cuplul Magda Linette (Polonia)/Bernarda Pera (SUA), cu 6-3, 7-5, vineri, la New York.

Româncele au obţinut victoria după o oră şi 31 de minute.

În primul set, Niculescu şi Ruse au fost conduse cu 3-1, dar au revenit formidabil şi au câştigat cu 6-3. În actul secund, Linette şi Pera au avut 3-1 şi 4-2, dar româncele au găsit resurse să întoarcă scorul şi să se impună cu 7-5.

Următoarele adversare vor fi câştigătoarele din meciul care opune americancele Ashlyn Krueger/Robin Montgomery şi cuplul Leylah Fernandez (Canada)/Erin Routliff (Noua Zeelandă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici