US Open 2023: Daniil Medvedev va juca în finală cu Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz

US Open 2023: Daniil Medvedev va juca în finală cu Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz.

1205 afișări
Imaginea articolului US Open 2023: Daniil Medvedev va juca în finală cu Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz

US Open 2023: Daniil Medvedev va juca în finală cu Novak Djokovic

Carlos Alcaraz şi-a încheiat „mandatul” de campion la US Open în faţa lui Daniil Medvedev. Principalul favorit spaniol a pierdut în faţa lui Medvedev cu 7-6 (7-3) 6-1 3-6 6-3, asigurându-se că nu se va repeta finala de la Wimbledon dintre Alcaraz şi Djokovic.

Djokovic l-a eliminat pe tânărul american Ben Shelton pentru a se apropia la o victorie de un nou record de 24 de titluri majore. Sârbul, în vârstă de 36 de ani, s-a impus cu 6-3, 6-2, 6-2, 7-6 (7-4), apropiindu-se astfel de Margaret Court.

Alcaraz, în vârstă de 20 de ani, l-a împiedicat pe Djokovic să egaleze recordul lui Court atunci când s-au întâlnit la All England Club în iulie, iar rusul Medvedev, al treilea favorit, care a câştigat singurul său titlu major la Flushing Meadows în urmă cu doi ani, ar putea face acelaşi lucru duminică.

Djokovic a pierdut în faţa lui Medvedev în finala din 2021 şi nu a fost lăsat să intre în Statele Unite pentru turneul de anul trecut, deoarece nu a fost vaccinat împotriva COVID.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici