US Open: Horia Tecău, eliminat în primul tur la dublu mixt

Perechea Bethanie Mattek-Sands/Horia Tecău (SUA/România) a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-2, 5-7, 10-8, de cuplul american Sloane Stephens/Rajeev Ram, în primul tur al turneului de dublu mixt de la US Open.

152 afișări
Imaginea articolului US Open: Horia Tecău, eliminat în primul tur la dublu mixt

US Open: Horia Tecău, eliminat în primul tur la dublu mixt (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Tecău şi Sands au câştigat în acest an trofeul la Australian Open. La Roland Garros, ei au abandonat în timpul meciului din turul doi, iar la Wimbledon au fost eliminaţi în turul întâi.

Pe tablul de dublu feminin, Irina-Camelia Begu şi franţuzoaica Alize Cornet au pierdut, scor 6-0, 4-6, 3-6, partida disputată împotriva cuplului germano-austriac Angelique Kerber/Tamira Paszek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici