"Usain Bolt" al României munceşte pe un şantier din Germania

Cel mai rapid om din România, timişoreanul Florin Suciu (10,24 pe 100 m – 20,70 la 200 m), alerga în urmă cu doi ani cot la cot cu fostul recordmen Asafa Powell iar acum lucrează pe un şantier într-un orăşel de lângă Frankfurt, potrivit cotidianului Gândul.

307 afișări
Imaginea articolului "Usain Bolt" al României munceşte pe un şantier din Germania

"Usain Bolt" al României munceşte pe un şantier din Germania (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Sclipirile extraterestrului Usain Bolt, la CM din Berlin, ne-au determinat să scormonim în atletismul intern pentru a-l identifica pe cel mai iute spinter al ţării. L-am reperat uşor, pentru că e multiplu campion naţional la 100 m şi 200 m, însă în România nu a fost de găsit.

Citeşte mai multe despre cel mai rapid sprinter al României pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici